Speciální pracoviště ÚP ČR v Praze Holešovicích mění adresu

26. 9. 2022

Od pondělí 3. 10. 2022 bude Úřad práce ČR poskytovat v Praze své služby občanům Ukrajiny pod dočasnou ochranou na nové adrese - Českolipská 421/1, Praha 9 – Prosek. Zrekonstruovaná budova ÚP ČR nabídne vyšší komfort nejen klientům, ale také zaměstnancům úřadu. Své záležitosti týkající se  humanitární dávky lidé vyřídí v Pražské tržnici v Holešovicích naposledy ve čtvrtek 29. 9. 2022. Od začátku následujícího týdne pro ně bude připraveno 34 přepážek v novém objektu, a to v pondělí a ve středu mezi 8.00 – 17.00 hodinou a v úterý, ve čtvrtek a v pátek mezi 8.00 – 13.00 hodinou.

Спеціальне відділення Центра зайнятості Чеської Республіки у Празі Голешовіце змінює адресу

З понеділка 3 жовтня 2022 року Центр зайнятості Чеської Республіки надаватиме свої послуги громадянам України під тимчасовим захистом у Празі за новою адресою – Českolipská 421/1, Praha 9 – Prosek. Реконструйована будівля Центра зайнятості Чехії запропонує підвищений комфорт не тільки клієнтам, але і співробітникам відділення. Клієнти востаннє займатимуться питаннями гуманітарної допомоги на Празькому ринку в Голешовіце у
четвер, 29.9.2022. З початку наступного тижня для них в новобудові буде підготовлено 34 стійки, по понеділках і середах між 8.00 - 17.00 і по вівторках, четвергах і п'ятницях з 8.00 до 13.00.