Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)
základní kvalifikační předpoklady:
- základní vzdělání a vyšší
rozsah kurzu:
- 2 týdny - 45 hod. (včetně závěrečné zkoušky)
zdravotní předpoklady:
- potvrzení o zdravotní způsobilosti, potravinářský průkaz
obsahová náplň:
- volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
- přejímka potravinářských surovin
- příprava surovin pro výrobu jídel
- příprava výrobků studené kuchyně
- příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti
- zpracování a úprava polotovarů
- nakládání s inventářem
- skladování potravinářských surovin
- obsluha technologických zařízení v provozu
- organizování práce v gastronomickém provozu
- provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
výstupní doklad:
- Potvrzení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu
- Osvědčení o získání profesní kvalifikace (po úspěšném složení závěrečné zkoušky profesní kvalifikace)
místo konání:
- Brno
termín:
- dle zájmu klientů a situace na trhu práce
Informace, kontakty
- Další výše neuvedené rekvalifikace se řeší průběžně s přihlédnutím na aktuální požadavky trhu práce, nabídky volných míst, příslib zaměstnavatele, zahájení podnikání a konkrétní požadavky zaměstnavatelů.
- Zařazení klienta do rekvalifikace se řeší individuálně.
pracoviště | kancelář - úřední hodiny |
---|---|
Kontaktní pracoviště Vyškov Palánek 375/3a, 682 01 Vyškov | I. patro (dveře č. 131, 132 a 142) běžné úřední hodiny |
Kontaktní pracoviště Bučovice Sovětská 758, 685 01 Bučovice | každou středu od 9:30 do 11:00 hodin |
Kontaktní pracoviště Slavkov u Brna Koláčkovo náměstí 727, 684 01 Slavkov u Brna | každou středu od 13:30 do 15:00 hodin |
jméno | telefon | |
---|---|---|
Bc. Jarmila Jelínková | 950 174 322 | jarmila.jelinkova@uradprace.cz |
Bc. Lucie Veselá, BA | 950 174 452 | lucie.vesela@uradprace.cz |
Alena Chaloupková | 950 174 320 | alena.chaloupkova@uradprace.cz |
Mgr. Eva Svobodová | 950 174 323 | eva.svobodova@uradprace.cz |